Sunday, April 29

+ Kenangan +

assalamualaikum...
dah lama dah tak update blog nie....
bersemak sangat dah tengok...
baby...nanti i kemas u elok2 eh...
cian dia~~~

orait....
back to the real story~~~

~~KENANGAN~~
apa itu kenangan??
suatu pengalaman yang dapat dikenang...
sama ada pengalaman manis atau pun pahit...
kira lebih kurangla maksud dia kn~~~

arinie taknak rasa sedih2...
cuma terfikir sejenak je...
rasa macam sekejap je masa berlalu...
tahu2 blog nie je dah berusia lebih dari 2 tahun...


belog nie dah wujud dari lepas habis matrik,
sebelum menjejakkan kaki ke tanah UMP....

sekarang nie dah nak abes tahun 3 dah...
jap je masa berlalu...
berbagai jenis kenangan yang dapat
sepanjang berada d tanah UMP nie...
suka, duka, tawa, riang...
urrmmmm...

i will miss all of you my dear friends....
kenangan nie mang takkan dapat dilupa sampai bila2...

##############################################

thanx pada yang memahami keadaan diri...
ketika diri dilanda ombak badai....
ketika diri diduga dengan dugaan-Nya...
sebagai tanda ALLAH tetap sayang akan hamba nya...
semoga doa kalian dapat menguatkan diri ini
supaya terus dapat menongkah arus yang tidak diduga ini...




GadisSemasa...


1 comment:

CikMai said...

wah dah lama ye blog awak.
awak kalau sudi jom la join bloglist mai :)